Nose work tutustuminen ke 21.3.18 klo 19

Loading Map....

Päiväys ja aika
Date(s) - 21/03/2018 - 25/04/2018
19:00 - 20:15

Tapahtumapaikka
Koirankuje

Kategoriat


Nose work eli hajutunnistus eli hajuerottelu alkeiskurssi alkaa luennolla ke 21.3.18 klo 19 jatkuen tämän jälkeen 5 harjoituskerralla klo 19 – 20:15. Hinta 163 euroa. Paikka Koirankujeen vastaanottotila. Max 5 koirakkoa.

NOSE WORK = HAJUTUNNISTUS TAI HAJUEROTTELUSTA

Nose workissa etsitään määrättyjä hajuja eri ympäristöissä, sisällä laatikoista, erilaisista pinnoista ja ulkona kulkuneuvoista. Laji on kotoisin USA:sta (2008).

Nose Work eli hajutunnistus sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Sopii myös aroillle, kuurolle ja sokeille, koirille, koska tässä vaaditaan koiralta vain nenää. Perushallinta on riittävä osaamistaso, muuta ei lajiin osallistuminen vaadi. Koulutus tapahtuu yksi koira kerrallaan, muut odottavat toisaalla (poissa treenitilasta), joten sopii myös ihmis- tai koira-aroille yksilöille.

Nose work laji on mukavaa tekemistä ja hauskaa aktivointia sekä ihmisille että koirille. Koulutuksessa käytetään vain positiivista vahvistamista ja koirat totutetaan asteittain häiriöihin.

Mikäli kaipaat haasteista voit jatkaa harrastusta eteen päin ja myöhemmin osallistua ensin hajutestiin ja sitten kokeilisiin ja kilpailuihin.

 

www.koirankuje.fi/kurssikalenteri

Nose work

Bookings

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill the Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.